piblw.nl

Nederlandse taallessen

De Nederlandse taal leren? Start snel bij Taalschool Zeeland !

Taalschool Zeeland is -als onderdeel van PIBLW-Reïntegratie & Inburgering- een ervaren taalaanbieder in heel Zeeland, gecertificeerd door het keurmerk Blik op Werk en partner in het Taalakkoord Zeeland. Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van Nederlandse les aan anderstaligen staan borg voor heel veel kwaliteit. Deze kwaliteit wordt verder versterkt door het werken met vaste, zeer ervaren en uitstekend gekwalificeerde docenten. Deze zijn allemaal in het bezit van het erkende diploma NT2-docent!

Maatwerk trajecten zijn ons uitgangspunt, dat werkt immers altijd het best. Het individu staat bij ons altijd centraal. Iedere cursist heeft zijn of haar eigen behoeften. Het is onze kracht om daarvan uit te gaan bij het opzetten van het individuele leertraject. Afgestemd dus op de individuele wensen en mogelijkheden van de cursist.

Bent u onlangs in Nederland komen wonen voor uw werk, studie of voor verblijf bij uw partner, dan wilt u vast en zeker zo snel mogelijk de Nederlandse taal leren beheersen. Zowel het spreken, het luisteren, het lezen en het schrijven zijn de vaardigheden die in ons aanbod vertegenwoordigd zijn, maar u bepaalt waar de nadruk op moet liggen. Afhankelijk van waar u de taal voor nodig heeft en welk niveau u wilt bereiken.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de gewoonten en gebruiken van het land en de regio te kennen. Daarom besteden we ook daaraan veel aandacht. Zodat u snel kunt integreren in de nieuwe woonomgeving en u zich daar snel in thuis voelt!

De taal leren doe je om beter te kunnen functioneren in de maatschappij, in het verenigingsleven en op het werk. Taalschool Zeeland helpt je daarbij optimaal. De combinatie bepaal je zelf. Taal en sociaal leven, taal en werk (per sector richten we ons dan ook op de specifieke vaktaal), taal en studie, een combinatie van allemaal?  U bepaalt, wij verzorgen het traject daartoe!

Bij Taalschool Zeeland bent u aan het goede adres voor uw Taaltraject op alle niveaus. Wij bieden heel veel mogelijkheden. Zo hebben we klassikale lessen (maximaal 15 personen), groepslessen (6 tot 8 personen), maar ook individuele lessen zijn mogelijk. De lessen worden overdag gegeven, maar ook in de avonden. En van 1 keer per week tot 8 dagdelen per week.

En natuurlijk werken wij up-to-date. In al onze trajecten gaan we uit van ‘blended learning’, deels uit het boek, deels via e-learning en deels in de praktijk. Dat zorgt voor het beste effect en het meest doelmatige traject. En daarmee kunt u ook zelf het tempo bepalen, door thuis en op het werk meer of minder te werken aan de taal.

 

Geïnteresseerd geraakt in onze aanpak?

Neem vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bekijken en het voor u passende traject te bespreken.

Voor bedrijven:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte volledig naar uw wensen en behoefte.
Ook “in-company” mogelijk, op uw locatie of op één van onze locaties.

 

Contact

Bellen kan via:
0115 610905
e-mail: info@piblw.nl

Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door PIBLW Disclaimer

Adres

Postbus:
393
4530 AJ Terneuzen