piblw.nl

Nieuws

Al het nieuws op deze pagina

Eigen Zaalvoetbalteam.

 

PIBLW-Reïntegratie heeft samen met haar moederbedrijf Kieboom Management Services (KMS) een eigen zaalvoetbalteam genaamd PIBLW-Reïntegratie/KMS. Het team bestaat uit een aantal talentvolle jonge voetballers uit de omgeving Terneuzen.  Na twee achtereenvolgende promoties speelt dit team vanaf het seizoen 2017-2018 in de Eerste klasse van Futsalvereniging Zeeuws-Vlaanderen.

Volg de verrichtingen via de facebookpagina “ZV PIBLW-Reïntegratie/KMS”.

Keurmerk.

PIBLW-Reïntegratie beschikt sinds 2007 over het Blik op Werk-Keurmerk. Dit voor zowel de re-integratie als de inburgeringsactiviteiten! Jaarlijks vindt een externe audit plaats om het gehele bedrijf en de geleverde prestaties door te lichten. Het staat daarom garant voor kwaliteit!

In augustus 2017 heeft de stichting Blik op Werk opnieuw geoordeeld dat PIBLW-Reïntegratie ruimschoots voldoet aan de gestelde normen.

PIBLW is zelfs beloond met 3 sterren!

 

De resultaten zijn dan ook aansprekend:

Gemiddeld resultaatspercentage Re-integratie :    100%

Gemiddeld slagingspercentage Inburgering:           95%

Gemiddeld Klanttevredenheidscijfer:                       8,7

Zoek PIBLW-Reïntegratie op bij Blik op Werk: https://www.blikopwerk.nl/keurmerk/dienstverleners/piblw-reïntegratie-bv

 

PIBLW-Inburgeringsfeest 2017.

Elk jaar biedt PIBLW-Reïntegratie&Inburgering haar cursisten een inburgeringsfeest aan. Op 17 oktober 2017 was het weer zover. Het thema was deze keer ‘Zeeuws-Vlaanderen”.

Het ochtendprogramma bestond uit een busreis langs een aantal markante punten in Zeeuws-Vlaanderen. Aansluitend werd een quiz gehouden met vragen over hetgeen ze gezien en gehoord hadden onderweg. Na de middag werd er lekker geluncht met een veelheid aan door de cursisten zelf bereide gerechten (en natuurlijk Hollandse broodjes). Nadat er op de klanken van de muziek was gedanst, keerde de ca. 250 aanwezige cursisten tevreden huiswaarts.

Contact

Bellen kan via:
0115 610905
e-mail: info@piblw.nl

Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door PIBLW Disclaimer

Adres

Postbus:
393
4530 AJ Terneuzen