Inburgering

Inburgeren in Zeeland start bij PIBLW Reintegratie & Inburgering!

U woont in Nederland, maar kent de taal en de gewoonten nog onvoldoende? En natuurlijk wilt u zich thuis voelen in Nederland en uw kansen vergroten.

Als u de taal spreekt en de gewoonten kent, dan kunt u sociaal meedoen, gemakkelijker werk vinden, u kunt beter functioneren op het werk of u kunt een opleiding volgen.

PIBLW-Reïntegratie & Inburgering is het best presterende inburgeringsbedrijf van Zeeland!

Met een slagingspercentage van 95% en een klanttevredenheid van 8,7 bent u bij PIBLW in goede handen.

Doelgerichte trajecten en hoog gekwalificeerde docenten zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw doelen bereikt. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U heeft dan ook altijd een vaste casemanager die uw traject volgt en waarbij u terecht kunt met alle vragen! Deze casemanager is uw vaste aanspreekpunt en helpt u waar hij kan.

Onze insteek is dat wij ons richten op het praktisch gebruik van de taal en dat we u leren hoe u zichzelf kunt redden in de Nederlandse maatschappij en/of op uw werk.

Daarbij maakt het niet uit of u inburgeringsplichtig bent of niet. Ook als uw achtergrond binnen de EU ligt kunt u bij ons terecht. PIBLW is er voor iedereen.

Onze lesgroepen van maximaal 15 personen worden samengesteld op niveau, van alfabetisering tot en met staatsexamen. De duur van het traject hangt af van uw startniveau, maar ook van uw leervaardigheid, inzet, schoolervaring, motivatie etc.

Examinering door het Ministerie van Onderwijs geschiedt op onze locatie in Terneuzen!

Zie voor volledige beschrijvingen ook de site van Blik op Werk (https://www.blikopwerk.nl/keurmerk/dienstverleners/piblw-reïntegratie-bv )

Voor bedrijven:

Vraag een offerte voor een taaltraject op maat, gerelateerd aan uw behoeften. Voor één medewerker of voor een hele groep.

Contact

Bellen kan via:
0115 610905
e-mail: info@piblw.nl

Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door PIBLW Disclaimer

Adres

Postbus:
393
4530 AJ Terneuzen