PIBLW-Inburgeringsfeest 2017

Elk jaar biedt PIBLW-Reïntegratie&Inburgering haar cursisten een inburgeringsfeest aan. Op 17 oktober 2017 was het weer zover. Het thema was deze keer ‘Zeeuws-Vlaanderen”. Het ochtendprogramma bestond uit een busreis langs een aantal markante punten in Zeeuws-Vlaanderen. Aansluitend werd een quiz gehouden met vragen over hetgeen ze gezien en gehoord hadden onderweg. Na de middag werd er lekker geluncht met een veelheid aan door de cursisten zelf bereide gerechten (en natuurlijk Hollandse broodjes). Nadat er op de klanken van de muziek was gedanst, keerde de ca. 250 aanwezige cursisten tevreden huiswaarts.

Wilt u dit bericht delen?

Contact

Bellen kan via:
0115 610905
e-mail: info@piblw.nl

Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door PIBLW Disclaimer

Adres

Postbus:
393
4530 AJ Terneuzen