OVER PIBLW

PIBLW-Reïntegratie is een toonaangevend re-integratiebedrijf dat zijn wortels heeft in Zeeuws-Vlaanderen. Al vanaf 1991 werkt PIBLW in het werkgebied van arbeidsbemiddeling, coaching en sociaal-maatschappelijke ondersteuning. Aanvankelijk als onderdeel van een ROC, maar vervolgens als zelfstandige BV.

In de jaren van zijn bestaan heeft PIBLW (‘pibbel’ in de volksmond) zijn werkgebied uitgebreid tot geheel Zeeland en West-Brabant.

De doelgroepen waarin PIBLW is gespecialiseerd lopen uiteen van Inburgeraars (mensen die het inburgeringsdiploma moeten behalen), taalbehoeftigen (niet-inburgeraars die de Nederlandse taalonvoldoende beheersen), mensen die van een werkloze situatie naar werk begeleid worden (uitkering van gemeente of UWV), mensen die van een arbeidsongeschikte of ziekte-situatie begeleid worden naar ander werk binnen hetzelfde of een ander bedrijf (Wet Poortwachter) tot mensen die vanwege hun persoonlijke situatie een speciaal traject nodig hebben om weer in het ritme te komen en/of de eigen mogelijkheden te ontdekken.

PIBLW-Reïntegratie werkt daarom vanuit drie afdelingen:

1. Arbeid:

2. Inburgering:

 

3.Activering:

Begeleiding en coaching naar werk, 2e spoortrajecten.

Taaltrajecten opleidend voor het inburgeringsexamen en het Staatsexamen, maar ook voor anderen die de Nederlandse taal willen leren.

Werklozen en arbeidsongeschikten die activiteiten behoeven om zichzelf verder te ontwikkelen en zo te kunnen groeien naar regulier werk.

 

 

 

 

Het functioneren in de praktijksituatie of arbeidssetting zien wij als belangrijk onderdeel van veel trajecten. Vandaar ook dat wij veel praktijkplaatsen hebben opgezet, van waaruit activiteiten (kringloop, klussen) voor derden worden verricht. Professioneel maar betaalbaar.

Binnen alle afdelingen wordt gewerkt vanuit dezelfde basisprincipes: de klant en zijn ontwikkeling staan centraal. De aanpak is individueel, no-nonsense en doelgericht.
Met andere woorden: PIBLW probeert het beste in mensen naar boven te halen en ze te begeleiden naar het hoogst haalbare. En dat binnen zo kort mogelijke tijd!

Dat PIBLW-Reïntegratie daarin slaagt blijkt uit de prima resultaatspercentages en hoge klanttevredenheid! Ook het feit dat PIBLW-Reïntegratie sinds 2007 het keurmerk voor re-integratiebedrijven mag voeren voor al zijn activiteiten onderstreept dat het leveren van kwaliteit voor ons voorop staat!

Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan kan zowel persoonlijk als via mail of telefoon.

 
 
piblwlogo

 

over PIBLW Hoofdkantoor: Mr. F.J. Haarmanweg 25 A, Postbus 393, 4530 AJ Terneuzen